Exempció De Responsabilitat

Exempció de responsabilitat de TA Company

Si necessiteu més informació o teniu cap pregunta sobre l’exempció de responsabilitat del nostre lloc, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a admin@techamzahd.com. El nostre avís legal es va generar amb l’ajuda del Generador de responsabilitat .

Exempcions de responsabilitat per a techamzahd.com

Tota la informació d’aquest lloc web (https://www.techamzahd.com/) es publica de bona fe i només amb finalitats informatives. techamzahd.com no ofereix cap garantia sobre la integritat, fiabilitat i exactitud d’aquesta informació. Qualsevol acció que feu sobre la informació que trobeu en aquest lloc web (techamzahd.com) està estrictament sota la vostra responsabilitat. techamzahd.com no serà responsable de cap pèrdua i / o dany relacionat amb l’ús del nostre lloc web.

Des del nostre lloc web, podeu visitar altres llocs web seguint hiperenllaços a aquests llocs externs. Tot i que ens esforcem per proporcionar només enllaços de qualitat a llocs web útils i ètics, no tenim cap control sobre el contingut i la naturalesa d’aquests llocs. Aquests enllaços a altres llocs web no impliquen una recomanació per a tot el contingut que es troba en aquests llocs. Els propietaris i el contingut del lloc poden canviar sense previ avís i es poden produir abans que tinguem l’oportunitat d’eliminar un enllaç que pot ser que hagi quedat “malament”.

Tingueu en compte també que quan sortiu del nostre lloc web, és possible que altres llocs tinguin diferents polítiques i termes de privadesa que estan fora del nostre control. Assegureu-vos de consultar les polítiques de privadesa d’aquests llocs, així com les seves “Condicions del servei”, abans de dedicar-vos a cap empresa o de penjar informació. Generador de polítiques de privadesa ha creat la nostra política de privadesa.

Consentiment

En utilitzar el nostre lloc web, accepteu la nostra exempció de responsabilitat i accepteu els seus termes.

Actualitza

Si actualitzem, esmenem o realitzem canvis en aquest document, aquests canvis es publicaran aquí de manera destacada.